| | örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
SiVasLi Admin

| |
 | |
volkan göksu örencik Ahalisi

| Konu: tanişma Perş. Ocak 24, 2008 3:02 pm | |
| öncelikle tüm örenciklilere slm lar ben aliombaşilardan BEKİR GÖKSU nun oğlu VOLKAN GÖKSU |
|
 | |
SiVasLi Admin

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Perş. Ocak 24, 2008 3:43 pm | |
| ne yaprsin ne edersin kardesim onlarida yaz istersen  _________________ www.ilahiask.forumzen.com
BUDA BENIM KENDI SITEM SIZLERIDE BEKLERIM INSALLAH
HER HALİMİZE ELHAMDULİLLAH |
|
 | |
betül58 örencik Ahalisi

Mesaj Sayısı: 197 Yaş: 19 Nerden: 0 sitemizi begeniyormusunuz?: 0 Kayıt tarihi: 13/01/08
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Perş. Ocak 24, 2008 7:55 pm | |
| selam millet yani köylülerim bende betül yani karakus betül..yani aslinda betül KARAKUS..:)tamam tammam anladim fazla uzatmiycam ben varya siyhlarin torunuyum veeeee en önemlisi mehmet KarakuSun kiziyim:)hadi köylülerim hepinizi seviyorum köyüme buarada hep diom ama iyi bakin ins. 5 ay sonra ordayizZZz... |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Cuma Ocak 25, 2008 7:45 pm | |
| selamün aleküm ben koyunoğullrından ziya kuzunun oğlu abdullah.buradan tüm köylülerime selam vermek ve bu siteyi kuranlara teşekkür etmek istiyorum. |
|
 | |
cemalettin Admin

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Cuma Ocak 25, 2008 10:01 pm | |
| ve aleykum selam kardesim saol Allah razi olsun tanitmaya devam ins |
|
 | |
...GöKSu... örencik Ahalisi

| |
 | |
...GöKSu... örencik Ahalisi

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Ptsi Şub. 04, 2008 7:19 pm | |
| Mesela şöyle, Ad: özlemSoyad: GÖKSUBaba Adı: FerhatBulunduğu il: BURSAYaş: 18Eğer Sivas dışındaysanız kaç senedir orada ikamet ediyorsunuz: 20-21 de olabilirNe işle meşgulsünüz: Bunu geçelim Site hakkında neler düşünüyorsunuz: Çok hoş, çok güzel.. Bu siteyi yapanlardan, bu sitede emeği geçenlerden Allah razı olsun! Tek kelimeyle anlatmak gerekirse, "SÜPPEEEEERR!!!" diyebilirim!vs... cvplarıda yazdım!  |
|
 | |
naki örencik Ahalisi

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Çarş. Şub. 06, 2008 5:39 pm | |
| ad:NACİ
soyad:EKİNCİ
baba adı:İBRAHİM
bulunduğu il:15 SENEDİR İSTANBULDAYIZ
sitenin içeriği çok az..daha genişletileblir.. |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Salı Şub. 12, 2008 6:25 pm | |
| genişletmek sizlerin elinde siteye katkılarınızı bekliyoruz |
|
 | |
betül58 örencik Ahalisi

Mesaj Sayısı: 197 Yaş: 19 Nerden: 0 sitemizi begeniyormusunuz?: 0 Kayıt tarihi: 13/01/08
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Perş. Mart 20, 2008 1:39 pm | |
| evet bizim elimizde buyrun |
|
 | |
abdullah_kuzu örencik Ahalisi

Mesaj Sayısı: 367 Yaş: 42 Nerden: kangal sitemizi begeniyormusunuz?: evet Kayıt tarihi: 22/03/08
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla C.tesi Mart 22, 2008 1:17 pm | |
| |
|
 | |
betül58 örencik Ahalisi

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Paz Mart 23, 2008 12:03 am | |
| evt öle hepimiz sivasliyiz:) |
|
 | |
abdullah_kuzu örencik Ahalisi

Mesaj Sayısı: 367 Yaş: 42 Nerden: kangal sitemizi begeniyormusunuz?: evet Kayıt tarihi: 22/03/08
 | Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Paz Mart 23, 2008 7:48 pm | |
| haklısın kardeş ama ne yapacağız ne yapmamız gerekir hala bir fikir söyleyen olmadı herkes fikirlerini veya ne istediğini yazsa iyi olur |
|
 | |
betül58 örencik Ahalisi

| Konu: Geri: örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla Ptsi Mart 24, 2008 7:15 pm | |
| dioyrum yhaa ilk önce siteye girecek kisiler lazim en önemlisi bu daha cok yorum yazanlar ondan sonra anca genisletebiliriz siteyi |
|
 | |
| | örencikliler burdan kendinizi tanitabilirsiniz bir tikla | |
|